Wie zijn wij?

Your cakedesigners are:

Maureen van den Wall Bake is opgeleid in de klassieke homeopathie en moeder van 2 kinderen.
Door van den Borst is natuurvoedingskundige en moeder van 4 kinderen.

Onze inspiratie putten wij uit de natuur met haar seizoenen en natuurlijk uit het feit dat wij keer op keer een bijdrage mogen leveren aan de kroon op iedere feestelijke bijeenkomst.

Iedere taart is qua decoratie speciaal voor u gemaakt en dus uniek.

Onze visie

Een feestelijke taart is a piece of art

Wij zorgen ervoor dat onze ingredienten van zo hoog mogelijke kwaliteit zijn. Als het even kan gebruiken wij biologische en fairtrade producten. Dit garandeert een eindresultaat van de beste kwaliteit. Daarnaast wordt iedere taart door ons gemaakt met liefde, tijd en aandacht; onmisbare elementen voor het welslagen van een mooie taart.
Maar…the proof of the pudding is to taste it.

Een betere wereld, begint…

Lekker is ook verantwoord !
Wij maken regelmatig gebruik van ingevroren biologisch fruit. Het voordeel hiervan is dat de vruchten geplukt zijn in Nederland tijdens de oogsttijd in de zomermaanden (frambozen en aardbeien), wanneer ze op hun best zijn en hun smaak optimaal is.
Dit beperkt het gebruik van vruchten die buiten de natuurlijke periode van vrucht dragen gekweekt zijn.

Wij gebruiken de beste ingredienten die bij de vervaardiging en het transport het milieu zo min mogelijk belasten. Ook in de presentatie van ons produkt zoeken wij steeds naar partners die dit uitgangspunt delen.
Het bedrijf dat ons verpakkingsmateriaal levert, is bijvoorbeeld winnaar van de groene bedrijven award 2013.

Geschikt voor vegetariers

Al onze taarten zijn geschikt voor vegetariers. Als bindmiddel gebruiken wij Johannesbroodpitmeel, arrowroot of agaragar. Onze taarten bevatten dus geen gelatine afkomstig van dieren.