Allergieën en intoleranties

Al onze taarten worden gebakken met speltbloem en gezoet met oerzoet.

Op verzoek kunnen wij voor u een feestelijke taart maken waarbij wij rekening houden met uw allergie, intolerantie of dieet.
Suikervrije, zuivelvrije en glutenvrije taarten zijn in ontwikkeling.

Houd u daarom onze website in de gaten, zodat u kunt zien wanneer wij dit aanbieden.

Zoetmiddel

Wij gebruiken géén geraffineerde suiker in ons gebak, maar oerzoet. Dit is gedroogd rietsuikersap waar alle mineralen en vitamines nog aanwezig zijn. (In de Pavlova’s zit wel biologische kristalsuiker omdat dit niet gaat met oerzoet)

Geschikt voor vegetariers

Al onze taarten zijn geschikt voor vegetariërs. Als bindmiddel gebruiken wij Johannesbroodpitmeel, arrowroot of agaragar.
Onze taarten bevatten dus geen gelatine, afkomstig van dieren.

Kleurstoffen

De kleurstoffen die wij gebruiken zijn gemaakt van fruit, groenten en planten.